αγγλική γλώσσα  
 
 
 Οι παραλίες της Αγίας Πελαγίας
 
Ψαρομούρα
Λίγο περισσότερο από ένα λεπτό με τα πόδια από τα διαμερίσματα Evita είναι η παραλία Ψαρομούρα και είναι μια μικρή παραλία δυτικά από την κεντρική παραλία της Αγίας Πελαγίας.
Το ξενοδοχείο Peninsula που βρίσκεται στα αριστερά της παραλίας προβλέπει την πώληση Σνακς, παγωτά, ποτά και για τους επισκέπτες της παραλίας, καθώς και ξαπλώστρες και ομπρέλες.
Το ξενοδοχείο Peninsula διατηρεί, επίσης, την παραλία καθαρή και τακτοποιημένη.
 
 
Μονοναύτης
Το όνομα Μονοναύτης όταν μεταφράζεται σημαίνει μοναχικός ναύτης, διότι είναι μια πολύ ήσυχη περιοχή, και δεν είναι πολυσύχναστη όπως τις άλλες παραλίες στην Αγία Πελαγία.
Κρυστάλλινα νερά, ψιλή άμμο, σε συνδυασμό με λιγότερα άτομα κάνουν ιδανική την παραλία για να την επισκεφθείτε όταν είστε στην Αγία Πελαγία, όπως μπορείτε να δείτε στη φωτογραφία.
Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι δεν είναι προστατευμένη από τους ανέμους. Κοντά στην παραλία υπάρχουν καταστήματα, καφετέριες και μπαρ.
 
 
Λυγαριά
Η Λυγαριά βρίσκεται ανατολικά από την κεντρική παραλία της Αγίας Πελαγίας, αλλά για να φτάσετε εκεί θα πρέπει να περπατήσετε κάποια απόσταση, και εμείς θα προτείνουμε να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο, σκούτερ για να φτάσετε στην παραλία.
Η παραλία αυτή είναι τόσο όμορφη και καλή όπως την κεντρική παραλία της Αγίας Πελαγίας και προστατεύεται επίσης όλο το χρόνο από τους ανέμους, καθιστώντας τη όμορφη και ήρεμη όλη την ώρα.
Κατά μήκος της παραλίας μπορείτε να βρείτε καφενεία, ταβέρνες και μπαρ.
 
 
Κλαδισσός
Η Κλαδισός παραλία είναι ιδιωτική και οι επισκέπτες πρέπει να πληρώσουν για να τη χρησιμοποιήσουν εάν μένετε στο ξενοδοχείο Capsis (από το μπλε), καθώς υπάρχει πρόσβαση μόνο μέσω του ξενοδοχείου.
Είναι ακριβώς δυτικά από την κεντρική παραλία και αν θέλετε να αποφύγετε όλα τα πλήθη καλοκαίρι, αυτή η παραλία είναι για σας. Είναι μικρότερη, πιο ήσυχη και πιο απομονωμένη, αλλά εξακολουθεί να βρίσκεται αρκετά κοντά στην πόλη.
 
 
Αγία Πελαγία
Αγία Πελαγία παραλία ή όπως είναι γνωστό, κυρια παραλία. Η παραλία έχει πάνω από ένα χιλιόμετρο ψιλή,κρυστάλλινα πεντακάθαρα νερά, και μια διάβαση πεζών και καταστήματα, ταβέρνες, μπαρ και εστιατόρια.
Κεντρική παραλία βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία στην Αγία Πελαγία και βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το 95% του συνόλου ξενοδοχεία, διαμερίσματα, δωμάτια και άλλα καταλύματα.
Αυτή είναι η πιο αγαπημένη παραλία από τους τουρίστες που ταξιδεύουν με τις οικογένειες, τα παιδιά μπορούν να παίξουν στο νερό με ασφάλεια.
 
 
 
 
αρχική | διαμερίσματα | παραλίες | δραστηριότητες | επικοινωνία   copyright 2010 | ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ - ΑΝΑΠΤΥΞΗ ENTERCITY